Ochrana osobních údajů

Ochrana dat, zákon č. 101/2000 Sb., nařízení (EU) 2016/679


Zájemce o nemovitost:
 

  1. Zájemce o nemovitost je návštěvník regionálního realitního serveru v síti Reality v kraji.cz (dále jen server), který v poptávkovém formuláři umístěném v detailu nemovitosti, odešle své osobní údaje (jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefonický kontakt). Seznam regionálních serverů je uveden zde.
     
  2. Tyto osobní údaje zájemce o nemovitost jsou zpracovány a uloženy provozovatelem serveru společností VS-NETCOM s.r.o. (dále jen provozovatel) se sídlem Oprechtice 15, Paskov, IČ: 26831449. Tato společnosti je pro účely ochrany osobních údajů vedena jako Správce dat (Data controller).
     
  3. Souhlas se zpracováním údajů zájemce o nemovitost poskytuje Správci dat (provozovateli) s tím, že svůj souhlas může kdykoliv bezplatně odvolat zaslání žádosti na e-mailovou adresu – viz kontakt.
  4. Podstatou těchto osobních údajů zájemce o nemovitost je jejich předání inzerentovi, který danou nemovitost nabízí a konkrétní inzerent dané nemovitosti je veden také jako Zpracovatel dat (Data processor) se všemi povinnostmi ze zákonů vyplývajících (zákon č. 101/2000 Sb., nařízení (EU) 2016/679).
     
  5. Inzerent, který danou nemovitost nabízí, se stává dalším Zpracovatelem dat (Data processor) a zavazuje se tyto osobní údaje použít pouze na dobu nezbytně nutnou ke kontaktování zájemce za účelem předání informací ke konkrétní poptávané nemovitosti či jiné nemovitosti z jeho nabídky. Dále je tento subjekt povinen po vyzvání Správcem dat (provozovatelem) serveru předané osobní údaje bez prodlevy kompletně vymazat.
     
  6. Zpracovatel dat, který danou poptávanou nemovitost inzeruje, nemá oprávnění předat osobní údaje zájemce o nemovitost třetí osobě či dalšímu Zpracovateli dat bez písemného souhlasu zájemce o nemovitost či Správce dat (provozovatel). I v tomto případě je pak Zpracovatel dat povinen zajistit kompletní vymazání předaných osobních údajů zájemce o nemovitost, pokud jej k tomu Správce dat vyzve.
     

Inzerent nemovitostí:
 

  1. Inzerent bere na vědomí, že veškeré zadané informace ke zveřejnění na serverech Reality v kraji.cz, vkládá za účelem zveřejnění, a tudíž budou prezentovány všem uživatelům internetu a mohou být poskytnuty třetím osobám.
     
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů poskytuje inzerent Správci dat (provozovateli) na dobu neurčitou s tím, že svůj souhlas může kdykoliv bezplatně odvolat zaslání žádosti na e-mailovou adresu – viz kontakt.
     
  3. Poskytovatel neodpovídá za škody způsobené uživateli v důsledku výpadku sítě Internet, opožděného dodání či poškození dat během přenosu.

 

Cookies:

Inzertní realitní servery v síti Reality v kraji.cz používají prvky cookies. Pro jejich zakázání či odstranění použijte nastavení vašeho prohlížeče.

REALITY V MS KRAJI

Ostrava  |  Opava  |  Karviná  |  Frýdek - Místek
Nový Jičín  |  Bruntál


DALŠÍ KRAJE V ČR

NEMOVITOSTÍ V DALŠÍCH KRAJÍCH

Reality v kraji.cz - regionální realitní síť