Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

V případě zájmu o bližší informace o nabízené nemovitosti v síti inzertních realitních serverů Realityvkraji.cz (seznam jednotlivých serverů je uveden zde), může návštěvník serveru / zájemce o nemovitost vyplnit a odeslat poptávkový formulář "Kontaktujte prodejce", umístěný u každého inzerátu. Poptávkový formulář obsahuje osobní údaje zájemce o nemovitost (jméno, příjmení, e-mail a telefon), které jsou po jeho odeslání zpracovány a uloženy ve vnitřním systému serveru Realityvkraji.cz za účelem evidence poptávek jednotlivých realitních kanceláří. Dále jsou tyto osobní údaje zaslány realitní kanceláři, která danou nemovitost nabízí, za účelem zpětného kontaktování zájemce o nemovitost.


Zpracované osobní údaje zájemce o nemovitost jsou v systému provozovatele uchovány po dobu 5 let a chráněny před případným zneužitím heslem a antivirovým programem.

Provozovatel je povinen po vyzvání zájemcem o nemovitost ke smazáním jeho osobních údajů, tyto údaje bez prodlevy kompletně ze systému vymazat a vyzvat danou realitní kancelář, aby tak bez prodlevy učinila taktéž. Realitní kancelář se dle všeobecných obchodních podmínek zavazuje osobní údaje zájemce o nemovitost použít pouze na dobu nezbytně nutnou za účelem kontaktování samotného zájemce o nemovitost. V případě, že se zájemce o nemovitost stane klientem dané realitní kanceláře, bude dále s jeho osobními údaji nakládáno dle smluvních podmínek dané realitní kanceláře.

 

Provozovatelem sítě inzertních realitních serverů "Reality v kraji.cz", dostupné na adrese www.realityvkraji.cz je společnost VS-NETCOM s.r.o, IČ: 268 31 449, se díslem Oprechtice 15, 739 21 Paskov a při zpracování osobních údajů postupuje v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) zákon č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační spolčenosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.


Upozornění k užívání prvků Cookies: inzertní realitní servery Reality v kraji.cz používají prvky cookies. Pro jejich zakázání či odstranění použijte nastavení vašeho prohlížeče.

 

REALITY V MS KRAJI

Ostrava  |  Opava  |  Karviná  |  Frýdek - Místek
Nový Jičín  |  Bruntál


DALŠÍ KRAJE V ČR

NEMOVITOSTÍ V DALŠÍCH KRAJÍCH

Reality v kraji.cz - regionální realitní síť