PRODEJ BYTU 2+1 v osobním vlastnictví, Havířov, ul. Přímá. Ihned volný. Doporučujeme prohlídku. Nabízí pouze naše realitní kanc

Podlesí, Havířov

před 6 roky 4

ID zakázky: 49950

Stav bytu: Dobrý

Vlastnictví: Osobní

Podlaží: 3. podlaží z celkem 8

Plocha podlahová: 54 m2

Doprava: MHD

Balkón: ano

EPB: C - Úsporná

855 000 Kč

cena k jednání

Kontaktovat prodejce

Popis nemovitosti

Pouze v naší RK, exkluzivně, nabízíme slunný byt v os. vl. 2+1 s balkonem. Ihned volný.

Nabízíme vám pouze v naší RK, exkluzivně, byt v osobním vlastnictví, velikosti 2+1, cca 54 m2, s balkonem. Nachází se v části obce Havířov - Podlesí, na ul. Přímá. v klidné části. Byt je situován ve 3. patře sedmipatrového domu, kde byla provedena celková revitalizace - jsou zde plastová okna, provedeno zateplení, nová fasáda ad.

Byt je dobře dispozičně řešen - nemá průchozí pokoje, každý má svůj samostatný vstup z předsíně. Uprostřed je kuchyň. Byt je v původním stavu, bez úprav. Možno tedy vybavit dle vlastních představ a případně upravit dispoziční řešení. 

V okolí se nachází taktéž bytová výstavba. Dům je situován dále od hlavní komunikace, tudíž je zda relativní klid. V okolí je veškeré občanské vybavení - škola, školka, obchod a pod.

Byt je již prázdný, ihned k nastěhování. Měsíční platba spojená s užíváním bytu činí 2.538,- Kč. Je zde uhrazena jak anuita, tak i celá splátka úvěru - za revitalizaci domu.

Doporučujeme prohlídku.

Poloha na mapě

Nemovitost nabízí

BYT - TYP real

BYT - TYP real

Jsme Váš partner na trhu s nemovitostmi od roku 1998 - menší kancelář, menší provize - komplexnost - serióznost - vstřícnost. Domníváme se, že nejlepší vizitkou firmy jsou spokojení klienti, kteří se vracejí a dále o naší firmě referují. Budeme rádi, pokud nás budete kontaktovat, neboť osobní jednání je základem dobré spolupráce mezi námi a klientem.

Adresa: Ostrava, ul. U Studia 2654/33

Nemovitosti: 1

Kontakt na prodejce

-->